"Het Advies & Administratiekantoor voor de Horeca"
Uw Horeca-branchespecialist

Horeca Advies

Een prachtige branche waar velen met passie in werken. Ook een uitdagende branche omdat het werven en behouden van goed personeel een uitdaging is. Kleine marges en hard werken. Toch voor velen een branche waar een mooie toekomst in het verschiet ligt. Een goede voorbereiding is essentieel voor een grotere kans van slagen!

Starters Advies 

Elk jaar starten weer veel mensen een horecaonderneming. Nog meer mensen dromen ervan om een zaak te starten maar lopen vast omdat ze hun financiering niet rond hebben of niet de juiste kennis hebben om een goed ondernemingsplan te schrijven. Zelf heb ik bij de start van mijn eigen horeconderneming op basis van een goed plan binnen een uur de financiering rond gekregen bij een traditionele bank, het kan dus echt!

Ik help je om gestructureerd en weloverwogen een ondernemingsplan te schrijven. Mijn rol zal zijn je te ondersteunen bij de stappen die je moet doorlopen, het vergaren van relevante informatie die je helpt de juiste keuzes te maken en als klankbord om je ideeën te toetsen. Op verzoek help ik je ook bij het verkrijgen van een financiering. 

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met me op!

Horeca Advies 

Ondernemen is continue bij de les zijn. Juist in de horeca wordt er van je verwacht dat je alle facetten van het horecvak beheerst. Daarnaast heb je te maken met veranderende wet- en regelgeving, toenemende concurrentie als gevolg van branchevervaging en nieuwe gastvrijheidsformules.

Blijven innoveren, luisteren naar je gast en je durven onderscheiden is dan erg belangrijk. Technologie biedt veel kansen mits juist toegepast. Zit u even vast en heeft u het gevoel dat u de hele dag brandjes aan het blussen bent, slokt de operatie u op en komt u maar niet toe aan zaken die echt belangrijk zijn, zou u niet eens een dagje extra vrij willen zijn zonder het gevoel dat u de zaak tekort doet? Dan kan ik u helpen!

Samen gaan we op zoek naar kansen binnen uw onderneming. Met een praktische benadering zorg ik voor snel resultaat waar mogelijk zodat u even lucht heeft. Als u eenmaal wat lucht heeft bespreken we de aandachtsgebieden en maken een actieplan met prioriteiten waaraan gewerkt kan worden. In overleg met u bespreken we de rol die ik kan spelen om u te helpen. Uitgangspunt is dat ik u meer oplever dan ik u kost! Geen dure scans of uurtje factuurtje! 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op! Het eerste gesprek is altijd GRATIS!

 

Horeca Ondernemer Coach 

WAT GAAN WE SAMEN DOEN? 

1x per week stilstaan bij de groei van je onderneming is een hele vooruitgang. Ben je horeca ondernemer en wil je je horevabedrijf naar een hoger niveau tillen? Wil je meesterlijk ondernemen? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Er zijn een aantal strategieën ontwikkeld door bedrijfsadviseurs over de hele wereld die gebaseerd zijn op praktische ervaring. Als ondernemer heb je vaak geen tijd om allerlei management boeken te lezen en zelf het wiel uit te vinden. Hier zijn wij als Horeca Ondernemer Coach voor.

7 stappenplan

Volg het 7 stappenplan en laat je bedrijf op een laagdrempelige betaalbare manier op elk onderdeel groeien.

Meesterlijk je omzet verhogen

Systemen laten je bedrijf draaien en die kosten geld. Daarom beginnen we eerst met de omzet te verhogen.

Systemen laten je bedrijf draaien

Zo weet iedereen wat er gedaan moet worden voor welke deadline. Systemen zorgen ervoor dat je zelf vrij gemaakt wordt om aan je bedrijf te werken.

Een team dat voor je werkt

Een zelfsturend, zelfstandig team bouw je op zodat jouw bedrijf zonder dat jij als werknemer in je bedrijf werkt. Dit zorgt bovendien voor tevreden medewerkers.

Meesterlijk aan je bedrijf werken

Als de omzet verhoogd is, je systemen kunt betalen en je team ervoor zorgt dat je bedrijf loopt, dan heb je tijd om aan je bedrijf te werken. Dan begint de groei van je bedrijf!

Resultaten meten

Bijsturen in je bedrijf doe je door doorlopend de resultaten te monitoren t.o.v de plannen. Loopt het niet volgens plan? Dan kun je direct bijsturen.

Verhoog de waarde van je onderneming

Hoef je alleen nog maar te finetunen? Dan is je bedrijf klaar voor de volgende stap: verhoog de waarde bijvoorbeeld door je idee te kopiëren, extra diensten toe te voegen of je onmisbaar te maken in de markt.

Bij Bas van Kooten Horeca Advies zijn de ondernemer coaches zelf ervaren ondernemers. Met het 7 stappenplan voor een beter bedrijf upgrade je je horecabedrijf door meesterlijk te gaan ondernemen. Problemen worden op een praktische manier opgelost met behulp van je horeca bedrijfscoach. Je doelen worden bereikt en je hebt meer tijd over om aan je onderneming te werken. Bovendien heb je rust: je bedrijf loopt en is winstgevend zonder jou.
Meer weten ? Neem vrijblijvend contact op! Het eerste gesprek is altijd GRATIS!


Concept Ontwikkeling (WHO, WHY, HOW, WHAT)

Het goed concept staat als een huis, is uitlegbaar en nog belangrijker past bij u als ondernemer. U draagt het dus uit en moet volledig achter dit concept staan. Een concept is de juiste combinatie tussen een aantal factoren. Voor WIE (WHO) ga je het concept bepalen? Wie zijn je klanten/gasten, hoe staan ze in het leven en wat vinden ze belangrijk. We noemen dit het ontwikkelen van Personas (Fictieve gasten die over je schouder meekijken). Daarna kijk je naar het WAAROM (WHY) deze personas hun keuzes maken, hoe ziet hun traject eruit van het kiezen van een product of dienst. We noemen dit ook wel de het inzicht krijgen in hun customer journey. Als dit helder is bepaal je HOE (HOW) je kunt inspelen op hun customer journey, rekeninghoudend met je inzichten (Insights) die je hebt verzamelt. Waar tijdens de customer journey kun je aanhaken met jouw product en dienstverlening. Hoe voeg je waarde toe bij deze touchpoints. Na deze stappen bepaal je WAT (WHAT) je gaat aanbieden. Een concrete invulling van je concept op basis van al je inzichten en je keuzes die je in de voorafgaande fases hebt gemaakt. 

Op verzoek maak ik graag een offerte om u hierbij te helpen. Doorrekening tot een exploitatieresultaat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.


 
 
 
UA-52606954-1
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn