"De Adviseur & Coach voor de Horeca"
Horeca-branchespecialist

Diensten

 Advies

Ondernemers staan veelal niet bekend als types die snel hulp vragen. Je legt jezelf te veel druk op en hulp inroepen voelt misschien als falen. Aankloppen bij je medewerkers voelt niet altijd als je juiste zet en je collega/concurrent om advies vragen lijkt misschien helemaal een teken van zwakte. 

Toch heeft iedereen af en toe iemand nodig om mee te sparren, je ideeën te toetsen zonder dat er een waardeoordeel geveld wordt of gewoon omdat je even niet weet wat je moet doen.

Heb je nu niet iemand bij wie je makkelijk terecht kunt of krijg je niet de antwoorden die je nodig hebt neem dan vooral eens contact me me op. Graag ga ik met je in gesprek en kijk of ik of mogelijk iemand in mijn netwerk jou verder kan helpen! Blijf niet stilstaan en kom in beweging. Je zult er geen spijt van hebben. Meer info 

Coaching

Liever geen advies maar zelf een betere ondernemer of manager worden? In 7 stappen help ik je om te groeien als ondernemer en manager. Graag bespreek ik eens de mogelijkheden die er zijn om jou en of je team op oorlogssterkte te krijgen! Meer info

Training 

Ken je het gezegde "Een leven lang leren"? Iedereen kan altijd wat leren. Toch hoor ik geregeld dat iemand beweert niets meer te kunnen leren. In een tijd waarin zoveel zaken veranderen moet je je kennis up-to-date houden wil je concurrerend blijven. 

Niet alleen als ondernemer maar ook je medewerkers, je "Human Capital", heeft training nodig. Personeel is steeds moeilijker te vinden, laat staan dat ze alle benodigde kennis in huis hebben. Zonder gedegen kennis wordt het lastig om ze beter te laten adviseren en meer te laten verkopen zonder dat de gast dit als vervelend ervaart. Daarnaast is trainen een vorm van extra belonen van je team. Je laat zien dat je ze waardeert en dat je in ze wilt investeren.

Graag bespreek ik eens de mogelijkheden die er zijn om jou en of je team op oorlogssterkte te krijgen! Meer info

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn