"De Adviseur & Coach voor de Horeca"
Horeca-branchespecialist

Gastenboek

11 berichten op 3 pagina's
Esmer Ta
07-07-17 10:24:03
5 *****
Professioneel, eerlijk en transparant. Great job!
Angela Bouma
22-04-17 22:00:21
Bas is het type persoon die je graag wllt kennen. Met zijn loopbaan-bagage heeft hij een gigantische bak aan ervaring en kennis opgedaan in de gastvrijheidsindustrie. Hij weet waar hij het over heeft en weet dit ook duidelijk en goed onderbouwd over de buhne te brengen. Met zijn positieve blik op de wereld kan hij met enthousiasme en passie de meest ingewikkelde problemen de baas. Hij heeft mij dan ook duidelijk advies gegeven waar ik direct mee in de praktijk aan de slag kon. Naast inhoudelijke vaardigheden is Bas ook een sympathieke persoonlijkheid. Zijn enthousiasme en vernieuwende blik werkt aanstekelijk en het is altijd een feestje om met hem samen te werken.
Hanneke & Cobie Ockers
15-04-17 12:47:31
Bad heeft ons erg goed en proffesioneel geholpen met een ondernemersplan, zijn vakkennis van de horeca kwam daarbij erg goed van pas! Wij zullen hem zeker weer benaderen als we hulp nodig hebben.
Rolf van As
13-04-17 15:32:38
Na een zeer prettig verlopen intake gesprek met Bas, is hij aan de gang gegaan. Eerst heeft Bas diverse mysterie visits uitgevoerd in onze verschillende bedrijven in Amersfoort. Na de uitkomsten te hebben besproken heeft Bas een training op maat gemaakt. Met ons hele team hebben wij een gastvrijheid training gehad. Daarbij zijn de punten aangestipt die uit de evaluatie van zijn bezoeken en uit de reviews naar voren zijn gekomen.
Tevens heeft het team in groepjes besproken hoe we de mindere kanten van onze service kunnen gaan verbeteren. Een training op maat dus!
Het team is een duidelijke spiegel voorgehouden en dat heeft direct de volgende dag al tot een positief resultaat geleid. We zijn weer scherp en nog meer gastvrij ! Al scoorden we al een ruime voldoende, de training stuwt ons nog meer richting perfectie !! Dank Bas, je training en bijdrage wordt zeer gewaardeerd en wij doen hier zeer ons voordeel mee.
Ahmet Turgut
06-03-17 09:50:23
Bas is duidelijk in zijn uitleg en neemt hier ruim de tijd voor. Bas is een fijne sparingspartner doordat hij verschillende facetten in de horeca heeft doorlopen kan hij in zijn financiële uitleg erg makkelijk en duidelijke voorbeelden creëren. Bas heeft mij enorm geholpen met het financiële gedeelte van mijn ondernemingsplan. Een aanrader voor iedereen die een sparingspartner zoekt die een breed scala aan kennis heeft.
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn