"De Adviseur & Coach voor de Horeca"
Horeca-branchespecialist

Horeca Advies

Een prachtige branche waar velen met passie in werken. Ook een uitdagende branche omdat het werven en behouden van goed personeel een uitdaging is. Kleine marges en hard werken. Toch voor velen een branche waar een mooie toekomst in het verschiet ligt. Een goede voorbereiding is essentieel voor een grotere kans van slagen!

Advies voor de startende horeca ondernemer 

Elk jaar starten weer veel mensen een horecaonderneming. Nog meer mensen dromen ervan om een zaak te starten maar lopen vast omdat ze hun financiering niet rond hebben of niet de juiste kennis hebben om een goed ondernemingsplan te schrijven. Zelf heb ik bij de start van mijn eigen horeconderneming op basis van een goed plan binnen een uur de financiering rond gekregen bij een traditionele bank, het kan dus echt!

Ik help je om gestructureerd en weloverwogen een ondernemingsplan te schrijven. Mijn rol zal zijn je te ondersteunen bij de stappen die je moet doorlopen, het vergaren van relevante informatie die je helpt de juiste keuzes te maken en als klankbord om je ideeën te toetsen. Op verzoek help ik je ook bij het verkrijgen van een financiering. 

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met me op!

Advies voor de ervaren horeca ondernemer 

Ondernemen is continue bij de les zijn. Juist in de horeca wordt er van je verwacht dat je alle facetten van het horecvak beheerst. Daarnaast heb je te maken met veranderende wet- en regelgeving, toenemende concurrentie als gevolg van branchevervaging en nieuwe gastvrijheidsformules.

Blijven innoveren, luisteren naar je gast en je durven onderscheiden is dan erg belangrijk. Technologie biedt veel kansen mits juist toegepast. Zit u even vast en heeft u het gevoel dat u de hele dag brandjes aan het blussen bent, slokt de operatie u op en komt u maar niet toe aan zaken die echt belangrijk zijn, zou u niet eens een dagje extra vrij willen zijn zonder het gevoel dat u de zaak tekort doet? Dan kan ik u helpen!

Samen gaan we op zoek naar kansen binnen uw onderneming. Met een praktische benadering zorg ik voor snel resultaat waar mogelijk zodat u even lucht heeft. Als u eenmaal wat lucht heeft bespreken we de aandachtsgebieden en maken een actieplan met prioriteiten waaraan gewerkt kan worden. In overleg met u bespreken we de rol die ik kan spelen om u te helpen. Uitgangspunt is dat ik u meer oplever dan ik u kost! Geen dure scans of uurtje factuurtje! 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op! Het eerste gesprek is altijd GRATIS!

Concept invulling

Het goed concept staat als een huis, is uitlegbaar en nog belangrijker past bij u als ondernemer. U draagt het dus uit en moet volledig achter dit concept staan. Een concept is de juiste combinatie tussen een aantal factoren. Voor WIE (WHO) ga je het concept bepalen? Wie zijn je klanten/gasten, hoe staan ze in het leven en wat vinden ze belangrijk. We noemen dit het ontwikkelen van Personas (Fictieve gasten die over je schouder meekijken). Daarna kijk je naar het WAAROM (WHY) deze personas hun keuzes maken, hoe ziet hun traject eruit van het kiezen van een product of dienst. We noemen dit ook wel de het inzicht krijgen in hun customer journey. Als dit helder is bepaal je HOE (HOW) je kunt inspelen op hun customer journey, rekeninghoudend met je inzichten (Insights) die je hebt verzamelt. Waar tijdens de customer journey kun je aanhaken met jouw product en dienstverlening. Hoe voeg je waarde toe bij deze touchpoints. Na deze stappen bepaal je WAT (WHAT) je gaat aanbieden. Een concrete invulling van je concept op basis van al je inzichten en je keuzes die je in de voorafgaande fases hebt gemaakt. 

Op verzoek maak ik graag een offerte om u hierbij te helpen. Doorrekening tot een exploitatieresultaat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn