"De Adviseur & Coach voor de Horeca"
Horeca-branchespecialist

Coaching voor elke fase in de bedrijfsvoering

Groeien als ondernemer! Daar kun je best wat hulp bij gebruiken. Een goede coach helpt je bij je ontwikkeling, stelt de juiste vragen en helpt je bij structuur aanbrengen in je plannen. Wat zijn je doelen en hoe wil je daar komen. Daar kan ik je bij helpen! 

1- Voor startende horecaondernemers

Je kunt maar 1 keer een goede start maken. Er komt heel veel op je pad en hoe bepaal je de prioriteit, hoe voorkom je dat je onnodig veel beginnersfouten maakt en nog belangrijker, hoe groei je zo snel mogelijk in je rol van ondernemer. Hierbij kan ik je helpen. Een goede start is het halve werk.

2- Voor horecaondernemers die willen groeien

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers?

Dan heb je nu het gouden ticket in handen naar jouw punt op de horizon. In dit 7 stappenplan hebben we alle kennis en ervaring van ondernemers over de hele wereld gebundeld en praktisch toepasbaar gemaakt. Als jouw bedrijfscoach maak ik dit 7 stappenplan voor jou precies op maat, zodat je jouw horecabedrijf heel gericht verbetert.

3- Voor horecaondernemers in zwaar weer

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Heb je behoefte aan financiële rust, een gezond en futureproof bedrijf, meer geld, meer klanten en een team dat hierbij past?Dan is hier jouw reddingsboei: het Vandaag op morgen plan in 7 stappen. Samen met je oamkb bedrijfscoach doe je er alles aan om je bedrijf weer gezond te maken. Je richt je bedrijf opnieuw in met eventuele extra financiering en een futureproof business model, zodat ondernemen weer leuk wordt.

Hieronder een korte uitleg van het 7-stappenplan . Wil je meer weten neem dan vrijblijvend contact op!


Het 7-stappenplan

Meesterlijk je doelen bepalen


 


1. Meesterlijk je doelen bepalen

Volg het 7 stappenplan en laat je bedrijf op een laagdrempelige betaalbare manier op elk onderdeel groeien. In stap 1 gaan we concrete doelen bepalen die nagestreefd gaan worden.

 


 


2. Meesterlijk je omzet verhogen

Systemen laten je bedrijf draaien en die kosten geld. Daarom beginnen we eerst met de omzet te verhogen.

 

 

 


3. Systemen laten je bedrijf draaien

Zo weet iedereen wat er gedaan moet worden voor welke deadline. Systemen zorgen ervoor dat je zelf vrij gemaakt wordt om aan je bedrijf te werken.  


4. Een team dat voor je werkt

Een zelfsturend, zelfstandig team bouw je op zodat jouw bedrijf zonder dat jij als werknemer in je bedrijf werkt, goed functioneert. Dit zorgt bovendien voor tevreden medewerkers.

5. Meesterlijk aan je bedrijf werken

Als de omzet verhoogd is, je systemen kunt betalen en je team ervoor zorgt dat je bedrijf loopt, dan heb je tijd om aan je bedrijf te werken. Dan begint de groei van je bedrijf!


6. Resultaten meten

Bijsturen in je bedrijf doe je door doorlopend de resultaten te monitoren t.o.v de plannen. Loopt het niet volgens plan? Dan kun je direct bijsturen.7. Verhoog de waarde van je onderneming

Hoef je alleen nog maar te finetunen? Dan is je bedrijf klaar voor de volgende stap: verhoog de waarde bijvoorbeeld door je idee te kopiëren, extra diensten toe te voegen of je onmisbaar te maken in de markt.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn