"De Adviseur & Coach voor de Horeca"
Voor een gezonde horeca!

Gastenboek

13 berichten op 3 pagina's
Daphne ten Voorden
15-05-18 11:07:08
Ik had het genoegen om samen met Bas aan ons ondernemingsplan te werken. Ik heb onze samenwerking als heel prettig ervaren vanwege de volgende redenen;

Bas houdt zich aan de gemaakte afspraken, hij is zeer ervaren, snel en heel flexibel (ik heb om nogal wat wijzigingen gevraagd), hij is kritisch waar nodig, denkt graag met je mee, doet goede suggesties, laat niets aan het toeval over en hij zorgde ervoor dat het echt ons verhaal was!
Na het lezen van de 1e conceptversie die Bas heeft geschreven, werd ik zelfs nog enthousiaster over ons eigen idee!

Ben je een (startende) ondernemer en vind je het lastig om je passie/idee voor je bedrijf op papier te verwoorden en wil je dit met een solide en realistisch financieel plan onderbouwt hebben, dan zou ik Bas te allen tijde aanbevelen!
Van ons krijgt hij een dikke 10!
Jean Uttam
19-12-17 12:24:34
Bas company was introduced to me from a collegue and i am so impressed with his professionalism and service to his customers that I will be using his services for more of our Business Plans. Mr Bas gives a very great advise on its marketing plan aswell as Business plan with proper Market survey.
I used another company to draw a business plan but the other company plan was not even compared to Mr Bas company plan

Definately recommended
Esmer Ta
07-07-17 10:24:03
5 *****
Professioneel, eerlijk en transparant. Great job!
Angela Bouma
22-04-17 22:00:21
Bas is het type persoon die je graag wllt kennen. Met zijn loopbaan-bagage heeft hij een gigantische bak aan ervaring en kennis opgedaan in de gastvrijheidsindustrie. Hij weet waar hij het over heeft en weet dit ook duidelijk en goed onderbouwd over de buhne te brengen. Met zijn positieve blik op de wereld kan hij met enthousiasme en passie de meest ingewikkelde problemen de baas. Hij heeft mij dan ook duidelijk advies gegeven waar ik direct mee in de praktijk aan de slag kon. Naast inhoudelijke vaardigheden is Bas ook een sympathieke persoonlijkheid. Zijn enthousiasme en vernieuwende blik werkt aanstekelijk en het is altijd een feestje om met hem samen te werken.
Hanneke & Cobie Ockers
15-04-17 12:47:31
Bad heeft ons erg goed en proffesioneel geholpen met een ondernemersplan, zijn vakkennis van de horeca kwam daarbij erg goed van pas! Wij zullen hem zeker weer benaderen als we hulp nodig hebben.
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn