"De Adviseur & Coach voor de Horeca"
Voor een gezonde horeca!

Gastenboek

Bilal Ghoudan
12-02-23 11:45:43
Bas heeft ons enorm geholpen bij het ondernemingsplan voor ons nieuw concept! Heeft een reële kijk op de branche en kan dat goed duidelijk maken. Resultaat is een goed ondernemingsplan met een nauwkeurig en solide financieel plan voor de komende jaren!
Federico Beghi
06-02-22 14:04:26
Working with Bas was amazing. We needed a Businessplan for our restaurant and he helped us on a lot of aspects besides delivering a complete business/­financial/­marketing plan.
Looking forward to work together again!
Sharaifa Taus
01-04-19 17:18:27
Bas heeft ons super goed geholpen met het ondernemingsplan. Hij heeft niet alleen goede stukken aangeleverd, maar is ook erg duidelijk en geduldig geweest in de uitleg hiervan. Ik kan Bas aan iedereen aanraden voor een top samenwerking!
Albert Zwier
11-08-18 11:10:25
Bas mocht van mij een plan schrijven om een hotel over te nemen en dat plan zag er zeer verzorgd eruit. Plan is reeds vertaald en ziet er goed uit en 1p voor Bas
Alka Pritamani
22-06-18 12:49:50
Hele goede samenwerking met Bas en prima eind resultaat ontvangen! Er wordt ook zeer gelet op de wensen van de klant en dat is altijd wel positief.
Daphne ten Voorden
15-05-18 11:07:08
Ik had het genoegen om samen met Bas aan ons ondernemingsplan te werken. Ik heb onze samenwerking als heel prettig ervaren vanwege de volgende redenen;

Bas houdt zich aan de gemaakte afspraken, hij is zeer ervaren, snel en heel flexibel (ik heb om nogal wat wijzigingen gevraagd), hij is kritisch waar nodig, denkt graag met je mee, doet goede suggesties, laat niets aan het toeval over en hij zorgde ervoor dat het echt ons verhaal was!
Na het lezen van de 1e conceptversie die Bas heeft geschreven, werd ik zelfs nog enthousiaster over ons eigen idee!

Ben je een (startende) ondernemer en vind je het lastig om je passie/idee voor je bedrijf op papier te verwoorden en wil je dit met een solide en realistisch financieel plan onderbouwt hebben, dan zou ik Bas te allen tijde aanbevelen!
Van ons krijgt hij een dikke 10!
Jean Uttam
19-12-17 12:24:34
Bas company was introduced to me from a collegue and i am so impressed with his professionalism and service to his customers that I will be using his services for more of our Business Plans. Mr Bas gives a very great advise on its marketing plan aswell as Business plan with proper Market survey.
I used another company to draw a business plan but the other company plan was not even compared to Mr Bas company plan

Definately recommended
Esmer Ta
07-07-17 10:24:03
5 *****
Professioneel, eerlijk en transparant. Great job!
Angela Bouma
22-04-17 22:00:21
Bas is het type persoon die je graag wllt kennen. Met zijn loopbaan-bagage heeft hij een gigantische bak aan ervaring en kennis opgedaan in de gastvrijheidsindustrie. Hij weet waar hij het over heeft en weet dit ook duidelijk en goed onderbouwd over de buhne te brengen. Met zijn positieve blik op de wereld kan hij met enthousiasme en passie de meest ingewikkelde problemen de baas. Hij heeft mij dan ook duidelijk advies gegeven waar ik direct mee in de praktijk aan de slag kon. Naast inhoudelijke vaardigheden is Bas ook een sympathieke persoonlijkheid. Zijn enthousiasme en vernieuwende blik werkt aanstekelijk en het is altijd een feestje om met hem samen te werken.
Hanneke & Cobie Ockers
15-04-17 12:47:31
Bad heeft ons erg goed en proffesioneel geholpen met een ondernemersplan, zijn vakkennis van de horeca kwam daarbij erg goed van pas! Wij zullen hem zeker weer benaderen als we hulp nodig hebben.
Rolf van As
13-04-17 15:32:38
Na een zeer prettig verlopen intake gesprek met Bas, is hij aan de gang gegaan. Eerst heeft Bas diverse mysterie visits uitgevoerd in onze verschillende bedrijven in Amersfoort. Na de uitkomsten te hebben besproken heeft Bas een training op maat gemaakt. Met ons hele team hebben wij een gastvrijheid training gehad. Daarbij zijn de punten aangestipt die uit de evaluatie van zijn bezoeken en uit de reviews naar voren zijn gekomen.
Tevens heeft het team in groepjes besproken hoe we de mindere kanten van onze service kunnen gaan verbeteren. Een training op maat dus!
Het team is een duidelijke spiegel voorgehouden en dat heeft direct de volgende dag al tot een positief resultaat geleid. We zijn weer scherp en nog meer gastvrij ! Al scoorden we al een ruime voldoende, de training stuwt ons nog meer richting perfectie !! Dank Bas, je training en bijdrage wordt zeer gewaardeerd en wij doen hier zeer ons voordeel mee.
Ahmet Turgut
06-03-17 09:50:23
Bas is duidelijk in zijn uitleg en neemt hier ruim de tijd voor. Bas is een fijne sparingspartner doordat hij verschillende facetten in de horeca heeft doorlopen kan hij in zijn financiële uitleg erg makkelijk en duidelijke voorbeelden creëren. Bas heeft mij enorm geholpen met het financiële gedeelte van mijn ondernemingsplan. Een aanrader voor iedereen die een sparingspartner zoekt die een breed scala aan kennis heeft.
Ricardo Hoonaard
08-02-17 23:13:12
Je hebt mij en mijn vader duidelijk laten inzien wat de mogelijkheden voor ons zijn, wat eventuele valkuilen zijn en ons een goed beeld gegeven van hoe reeël onze plannen zijn. Verder vind ik je kantoor aan huis erg fijn, een relaxte en ongedwongen omgeving waarin het gesprek een stuk persoonlijker wordt. Kennis en ervaring vanuit jouw kant zeer gewaardeerd. Ik zou zeker met eventuele volgende vragen bij jou uitkomen. Aanrader !
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn