"De Adviseur & Coach voor de Horeca"

Voor een gezonde horeca!

Gastenboek

13 berichten op 3 pagina's
Rolf van As
13-04-17 15:32:38
Na een zeer prettig verlopen intake gesprek met Bas, is hij aan de gang gegaan. Eerst heeft Bas diverse mysterie visits uitgevoerd in onze verschillende bedrijven in Amersfoort. Na de uitkomsten te hebben besproken heeft Bas een training op maat gemaakt. Met ons hele team hebben wij een gastvrijheid training gehad. Daarbij zijn de punten aangestipt die uit de evaluatie van zijn bezoeken en uit de reviews naar voren zijn gekomen.
Tevens heeft het team in groepjes besproken hoe we de mindere kanten van onze service kunnen gaan verbeteren. Een training op maat dus!
Het team is een duidelijke spiegel voorgehouden en dat heeft direct de volgende dag al tot een positief resultaat geleid. We zijn weer scherp en nog meer gastvrij ! Al scoorden we al een ruime voldoende, de training stuwt ons nog meer richting perfectie !! Dank Bas, je training en bijdrage wordt zeer gewaardeerd en wij doen hier zeer ons voordeel mee.
Ahmet Turgut
06-03-17 09:50:23
Bas is duidelijk in zijn uitleg en neemt hier ruim de tijd voor. Bas is een fijne sparingspartner doordat hij verschillende facetten in de horeca heeft doorlopen kan hij in zijn financiële uitleg erg makkelijk en duidelijke voorbeelden creëren. Bas heeft mij enorm geholpen met het financiële gedeelte van mijn ondernemingsplan. Een aanrader voor iedereen die een sparingspartner zoekt die een breed scala aan kennis heeft.
Ricardo Hoonaard
08-02-17 23:13:12
Je hebt mij en mijn vader duidelijk laten inzien wat de mogelijkheden voor ons zijn, wat eventuele valkuilen zijn en ons een goed beeld gegeven van hoe reeël onze plannen zijn. Verder vind ik je kantoor aan huis erg fijn, een relaxte en ongedwongen omgeving waarin het gesprek een stuk persoonlijker wordt. Kennis en ervaring vanuit jouw kant zeer gewaardeerd. Ik zou zeker met eventuele volgende vragen bij jou uitkomen. Aanrader !
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn