"De Adviseur & Coach voor de Horeca"

Voor een gezonde horeca!


Financieel Advies op basis van Horeca Administraties

24/7 inzicht in uw prestaties en praktisch financieel advies van een horeca specialist

Wij helpen dagelijks horecaondernemers met het goed inrichten en of op orde krijgen van hun administratie en bij het krijgen van inzicht in hun cijfers, waarop zij kunnen sturen en dus nog beter kunnen ondernemen. Dit doen we door de administratie bij oamkb horeca goed te laten inrichten en te verwerken zodat we met u mee kunnen kijken waar zaken goed gaan of beter kunnen. We werken landelijk en vanwege de online verwerking is geen enkele afstand ons te ver. Periodiek kijken we mee en sparren we met regelmaat over de cijfers en hoe deze positief te beïnvloeden! Advies & Coaching op basis van cijfers van uw eigen boekhouder kan in veel gevallen ook!

Automatische administratie

Of je de bonnetjes nou een ramp vindt of graag 24/7 inzicht wilt hebben in je cijfers, voor bijna elke ondernemer is het mogelijk om de software en dienstverlening zodanig in te zetten dat het hele administratieproces aan al jouw wensen voldoet. Of je nu wilt dat wij hele administratie automatiseren en overnemen of dat je liever je eigen gang wilt gaan in de wetenschap dat wij alles op de achtergrond controleren en beschikbaar zijn voor vragen.​ 

Online Horeca Administratie en kantoor met alle kennis

Hoe vernieuwend of bij de tijd je ook bent, het kan soms zijn dat je niet voldoende kennis in huis hebt met betrekking tot de salarisadministratie, boekhouding of fiscale aangelegenheden. Dan is het natuurlijk fijn als je een professionele partner aan je zijde hebt die je kan voorzien van informatie en advies en je, waar nodig, kan helpen.

Administratie en Advies voor elke horeca ondernemer 

Elke horecaondernemer kan bij oamkb horeca terecht. Of je nu een snackbar, cafe, lunchroom, restaurant of internationaal hotel hebt,  je bent van harte welkom. Starter of ervaren ondernemer, we kunnen u in elke fase bedienen en ondersteunen. Dit is ook het leuke aan ons vak. Wij hebben bij heel veel verschillende bedrijven in de keuken gekeken maar ook diverse horecabedrijven zelf geëxploiteerd. De ervaring die wij hierdoor hebben opgedaan en nog steeds opdoen kunnen wij weer toepassen waardoor er een continu proces ontstaat van leren en toepassen.

Duidelijkheid staat voorop

Door ons abonnementssysteem zijn we altijd bereikbaar voor een telefoontje of e-mail, voor een vast bedrag per maand. Pas als wij een advies moeten uitbrengen of als er extra werk gedaan moet worden zullen wij een rekening sturen. Hierdoor neemt het contact met de ondernemer toe en weten we wat er speelt. Daarnaast houden wij er een "no-nonsense" aanpak op na. Ja is ja en nee is nee. Duidelijkheid voor eenieder.

We koppelen met diverse kassa's zoals o.a. :

- Lightspeed

- Booq

- Nappkin

- Cashdesk

- Untill

- Taurus

- Unitouch

- Easypos

- VDS afrekensystemen

- Omniboost (als middel om andere kassa's te koppelen)

En koppelen met automatisering zoals o.a. :

- Mews

- Kassatellen

- Webwinkelfacturen

- Numbrs, Loket, employés

- L1nda

- Nostradamus

- Comandi

Online & Offline Financiële dienstverlening  in heel Nederland

Wij zijn gevestigd in Den Haag maar actief in heel Nederland. Net zo graag als via de digitale weg, spreek ik je face to face, op jouw kantoor of op het mijne. Ondanks dat digitale tools goedkoop en makkelijk inzetbaar zijn en tijd en ruimte overbruggen, blijft persoonlijk contact bijzonder waardevol. 

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan nu contact met met ons voor een persoonlijk kennismakingsgesprek of meer informatie. Wil je weten wat het kost ga dan gelijk naar Tarieven


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn