Onze Diensten

Horeca expertise in strategie, beleid & finance

Advies voor startende horeca ondernemers

Ons team helpt je bij waarmaken van je dromen. Van een zaadje in je hoofd, naar een goed uitgewerkt plan en uiteindelijk een droomstart van je horecabedrijf

Bij Horeca Focus bieden we uitgebreide diensten op het gebied van horeca advies en onderzoek. Onze professionaliteit en expertise helpen startende horecaondernemers bij het opstellen van een solide ondernemingsplan, het uitwerken van een concept, het maken van een programma van eisen maar ook een haalbaarheidsonderzoek behoort tot de mogelijkheden. Eenmaal gestart helpen we horecaondernemers bij het op orde houden van de financiën zodat snel bijgestuurd kan worden indien nodig. We zijn ons bewust van de valkuilen en streven naar een goede start voor horeca starters. Laat ons u begeleiden op weg naar succes in de horeca-industrie.

Advies voor overheden

Wij geloven dat een goed doordachte strategie en een sterke visie de sleutel zijn tot het succes van een gevarieerd en uitgebalanceerd horeca aanbod.

Horeca als ziel van de stad, een waardevolle toevoeging voor bewoners en bezoekers van elke gemeente. Maar dan geen overdaad of een te eenzijdig aanbod. Horeca op de juiste plekken en in de juiste vorm en aantal versterken de attractiewaarde van elke gemeente en kunnen een belangrijke rol spelen bij placemaking van voorzieningen en gebieden in ontwikkeling. Hiervoor is een goede visie nodig, dient er natuurlijk goed beleid gemaakt te worden en zijn realistische plannen nodig die uitvoering tot een succes maken. Hier kunnen we een rol bij spelen. Met behulp van zaken als locatie onderzoek, expertmeetings, diepte interviews, data-analyse, analyse van vraag (doelgroep analyse) en aanbod en benchmarking vergaren we informatie voor onze adviezen. Door de vertaling van de horecavisie mee te nemen en oog te houden voor voldoende draagvlak, belangengroepen te horen en deze input mee te nemen in onze adviezen borgen we dat adviezen ook breed gedragen worden en daarmee de kans groter wordt op succesvolle implementatie. 

Advies voor ervaren horeca ondernemers

Hulp vragen is een kracht! Met gericht advies, de juiste informatie weer de juiste beslissingen nemen voor uw bedrijf

Bij Horeca Focus zijn we gespecialiseerd in het bieden van advies en onderzoek aan horecabedrijven. Wij begrijpen dat er in de hectische wereld van de horeca constant brandjes geblust moeten worden en personeelstekorten het dagelijks leven kunnen beïnvloeden. Daarom staan wij klaar om u te helpen met het afstand nemen, het behouden van marges en het bieden van een helicopterview om uw bedrijf succesvol te laten draaien.


In overleg met u bespreken we de rol die we kunnen spelen om u te helpen. Uitgangspunt is dat we u meer opleveren dan u kosten! 

Is jouw horecabedrijf klaar om nieuwe hoogtes te bereiken?

unsplash