Horecafocus is een echte netwerkonderneming!

Opdrachten worden op een netwerkmanier benaderd. Vanuit een kleine basis aan ervaren professionals, wordt op basis van de behoefte die voortvloeit uit een opdracht een flexibel team opgezet met precies de benodigde expertise.


Het voordeel van deze lean” aanpak is dat we gemakkelijk kunnen opschalen als de opdracht hierom vraagt. Hierdoor blijven de kosten relatief laag, betaalt de opdrachtgever uitsluitend voor werkzaamheden en menskracht die de opdracht verlangt en kan er flexibel hoge kwaliteit worden geboden. Hierin schuilt onze kracht.


Het werken met deze selecte groep professionals levert telkens hele frisse en inspirerende oplossingen voor ogenschijnlijk ingewikkelde vraagstukken.

oamkb Horeca administraties 


Goed inzicht in je bedrijf, 24/7 een bijgewerkte administratie en boekhouders en horeca adviseurs met kennis van de horeca die meedenken, niet afwachten en alle administratieve zaken goed en snel voor je regelen en dat voor een vaste maandprijs. 

Ginder


Voor onderzoeksvraagstukken breder dan alleen horeca werken we sament met onderzoeksbureau Ginder.

Bij Ginder staan ze met beide benen middenin de maatschappij. Ze kennen als geen ander de vraagstukken die spelen in gebieden en regio’s. En voor de ondernemers en partijen die er elk hun unieke rol spelen.

Stap In


Stap In verzorgt training, coaching en persoonlijke ontwikkeling, gericht op blijvende gedragsverandering. We zijn ervan overtuigd dat mensen het verschil maken in organisaties. Al lang voor Stap In wisten we: alles begint bij ik. Waar sta ik voor? Wat wil ik? Wie ben ik? Je komt pas tot ontwikkeling als je weet wat je wilt, jezelf durft te zijn en daarnaar handelt.

.

Resono


Voor onderzoeksvraagstukken waarbij we locaties in kaart willen brengen maken we dankbaar gebruik van date van Resono over bezoekersaantallen en leefstijkkoppelingen. Door deze data te bewerken met andere data krijgen we waardevolle informatie voor onze klanten

JA (Jongma Ontwerpers)


Jongma ontwerpers (1998), een ontwerpbureau op het gebied van interieur ­architectuur, renovatie en grafisch ontwerp, denkt met ons mee bij conceptuele vraagstukken. Van ontwerp tot het uitwerken van bouwtekeningen.

unsplash